Симеоново Север

Симеоново Север

0

АПАРТАМЕНТИ

5

СКЛАДОВЕ

1

ОТКРИТИ ПАРКОМЕСТА

5

ЗАКРИТИ ПАРКОМЕСТА
НАПРАВИ ЗАПИТВАНЕ

РАЗПРЕДЕЛЕНИЯ

КОНЦЕПЦИЯ

Симеоново Север е уютна, красива и комфортна жилищна сграда в полите на Витоша. Разположена в гр. София, район Витоша, ул. „Български Апокриф /65-та/ №7, в квартал Симеоново. Създадена и проектирана за спокен и балансиран начин на живот сред природата в компанията на всички удобства, модерна и съвременна визия, разкриваща красиви гледки към Витоша и светлините на големия град.

Проектът, дело на архитектурно студио Амфион. Предвидено е място за портиер и контролиран достъп до сградата чрез видеонаблюдение, подземен гараж и надземни парко места.

Местоположението на сградата е на тихо и спокойно място и в същото време с удобно разположение на 200 метра от бул. “Симеоновско шосе”, който я свързва с “Околовръстното шосе” и централната част на София.

Сградата е ситуирана върху парцел с площ 1497 м², с фронт към обслужваща улица от югозапад, където са и главните подходи към нея. Паркирането се осъществява надземно в границите на имота и на кота ± 0,00. Подходът за автомобили на кота ± 0,00 се осъществява от  ул. „Български Апокриф /65-та/ №7, посредством двупосочна рампа, извеждаща директно в паркинга на жилищната сграда. Сградата се състои от 1 секция с 3 надземни етажа и 1 мансарден етаж. Главните пешеходни подходи са разположени от югозапад. Общият брой на жилищата е 16, съответно – 8 ап. двустайни и 6 ап. тристайни и 2 ап.едностайни.

Визията на сградата е модерна, използвани са правилни, чисти обемни форми. Фасадното решение е съобразено със заобикалящата градска среда, което допринася за вписването на сградата в околността. Пластичността на фасадата е постигната чрез използването на различни видове материали и разминаване на терасите по хоризонтала.

Избраната за реализация на обекта конструкция е монолитна, стоманобетонна с вътрешни зидани преградни стени и външи зидани ограждащи стени. Светлата височина на жилищните етажи и партер е 2.65м. Покривите се предвиждат за изпълнение с плосък покрив.

На партерното ниво се намират и 15 паркоместа, 14 складови помещения и главният вход. Входът се състои от фоайе, обособено помещение за велосипеди и детски колички с осигурен санитарен възел. До складовете е предвидено помещение фитнес с санитарен възел и баня. В фоайето е разположена вертикална комуникация – стълбищна клетка и асансьор.

Сградата ще бъде изпълнена с комбиниране на стъкло и алумин парапети. Всички ограждащи и преградни стени са тухлени, при спазване на БДС с гарантирано качество на материалите. Изпълнени са висококачествените тухли Wienerberger.

Фасадите са с топлоизолация 10 см. EPS с нанесена структурна полимерна мазилка и декоративна облицовка HPL, цокъл от гранитогрес.

Покривите са топлоизолирани с XPS 12 см. и положена хидроизолация 3 пласта битумна лепена хидроизолация, като последният слой е с минерална посипка. Всички тераси също са хидро и топло изолирани.
Входните врати ще бъдат блиндирани.

За дa постигане ниски енергийни разходи, приоритет в съвременните проекти Симеоново Север предлага максимална енергийна ефективност с качествена изолация, материали и детайли.

Отоплението на газ, с изградени газови трасета и подготовка окабеляване – дренажи за включване на климатичните тела във всяка зона.

Звънчева и домофонна инсталации, са осигурени към всяко жилище, както и мрежа за включване на кабелна телевизия и интернет.

 

Първо ниво (кота +0,00)

На това ниво са разположени по 1 тристайни, 2 двустайни, складове, стая за съхранение на велосипеди, входно фоайе и фитнес. Всеки един от апaртаментите е със собствено антре, санитарен възел и/или баня, спалня/спални и дневна с кухня. Светлата височина на апартаментите е 2.60м. Нивата се обслужват посредством стълбищна клетка и асансьор.

Второ и трето ниво (коти +2,80; +5,60)

На всяко от тези нива са разположени по 2 тристайни, 2 двустайни и един едностаен апартамент. Всеки един от апaртаментите е със собствено антре, санитарен възел и/или баня, спалня/спални и дневна с кухня. Светлата височина на апартаментите е 2.60м. Нивата се обслужват посредством стълбищна клетка и асансьор

 

Трето ниво ( кота +8,20)

На това ниво e разположен 1 тристаен апартамент. Апaртамента е със антре, обособено перално помещение, 2 санитарени възела, 2 спални и дневна с кухня.

 

Степен на завършеност към момента – АКТ 14 

– Ел.и ВиК;

– Поставена дограма 5 камерна на фирма Алу Пласт Германия с трислоен стъклопакет;

– Вътрешни мазилки завършени 100% с материали на фирма Рьофикс – Австрия;

– В момента се завършват замазките в индивидуалните обекти, както и в общите части;

ЛОКАЦИЯ

Запитване

Contact Us