СГРАДАТА Е С АКТ 16.

ПРОДАДЕНА

КОНЦЕПЦИЯ

Бутикова сграда в сърцето на София, подходяща за хора, търсещи баланса между динамиката на ежедневието и уюта на домашната атмосфера. Ситуирана в един от най- спокойните и зелени райони на столицата, в непосредствена близост до Борисовата градина, фермерския пазар „Римска стена“, метро станция „Стадион Васил Левски“ и бул. Евлоги и Христо Георгиеви. Със своето местонахождение сградата отговаря на изискванията на всеки градски човек, който търси мобилност и бърза комуникация с основните пътни артерии като същевременно се нуждае от тишина и спокойствие. Проектирана от водещо архитектурно студио, сградата се реализира спрямо най- актуалните строителни тенденции за качество и комфорт. С това ние гарнитираме функционално проектирани апартаменти, отговарящи на изискванията на модерния градски човек за ергономичност на личното пространство.

С лимитирания брой от 5 апартамента, всеки разположен на цял етаж от сградата, се гарантира дискретност и спокойствие на живущите. Естествената светлина изпълва жилищното пространство, навлизайки през обемните френски прозорци. Тройния стъклопакет спомага за максималното лимитиране на външния шум, като осигурява оптимален температурен комфорт в помещенията, както в студените, така и в топлите месеци. Всеки апартамент в сградата разполага с индивидуална климатична сплит система и топлофикация. Достъпа до всеки етаж на сградата, включително и на подземната част с паркинга, се осъществествява от асансьор, модел на скандинавския лидер KONE.


Сигурността на автомобилите в подземния гараж се осигурява от индивидуално сепарираните клетки, всяка от които е с автоматична гаражна врата. На разположение на живущите в сграда е и просторен вътрешен двор, мястото за бърза почивка или приятна среща, „зеленото сърце“ на сградата „Зелено дърво“.

Сравнение на продукти