ЗА НАС

"Бългериън Билдинг Къмпани" АД е създадена в началото на 2008 година. Ние сме строително инвестиционна фирма, насочена към създаването на жилищни, административни и производствени сгради, както и складови бази, които се отличават с функционалност, качество, прецизно изпълнение и оригинална архитектура.

Компанията започва своята дейност с персонал от 8 строителни специалисти, мотивирани и решени да създадат и развият модерна и отговорна строителна компания. Към настоящият момент служителите на компанията са над 50 човека.

Ръководството на фирмата разчита на екип от опитни инженери и специалисти както и на строга система за управление на качеството и безопасните условия на труд.

"Бългериън Билдинг Къмпани" е дружество, което е участвало в разработката и реализацията на множество проекти в страната за последните 10 години. Дружеството работи с архитектурни екипи, надзорни фирми и водещи главни изпълнители. При реализацията на всеки наш проект ние влагаме и изискваме най-високите професионални стандарти на всеки етап от строежа –от избора на местоположение на сградата, през проектирането, стигайки до качественото изпълнение.

По отношение на местоположението на нашите сгради се стараем да намираме комуникативни, но същевременно тихи и спокойни места. Заобикалящата градска среда и удобствата в близост са от ключово значение за успеха на нашите проекти. В архитектурен план водещ принцип е съчетанието на съвременен дизайн с удобни и просторни разпределения на жилищната площ, възползвайки се в максимална степен от характеристиките на парцела, на който реализираме нашите проекти.

Материалите, които използваме са само от доказани производители, които са гарант за качество и дълъг живот на нашите сгради. Ние в ББК знаем, че пецизното строителство е гарант за спокоен живот. То е в основата на всеки наш проект, осигурявйки комфорт и удоволствие от живота в жилище с ниски експлоатационни разходи, внимание към детайлите, доказано качествени материали и прецизно изпълнение.

Дългогодишният опит на компанията ни дава самочувствието и знанията, върху които реализираме проекти с отлично качество,  прагматични и ефектни пространствени и архитектурни решения. Така инвестиционната стойност на имота, закупен от нас не само не намалява във времето, дори напротив – добавя реални ползи за своите собственици.

Сравнение на продукти