ДРАГАЛЕВЦИ РЕЗИДЪНС

ОЧАКВАЙТЕ СКОРО

ДРАГАЛЕВЦИ РЕЗИДЪНС

Проектът ще бъде в  квартал „Драгалевци“, който е с изключително удобна локация , с бързо придвижване до Околовръстен път, центъра на София и планина Витоша.

Комплексът се състои от четири многофамилни сгради-секции „А“,“Б“,“В“,“Г“ съответно, организирани около озеленено и оформено като парк междублоково пространство. Всяка от тях ще бъде пететажна и има вход откъм вътрешността на имота. Комплексът съдържа общо 126 апартамента, 3 офиса,3 помощни помещения и сутерен с места за паркиране и складове.

Визията на жилищния комплекс е модерна , използвани са разчупени обемни форми и съвременни материали и декоративни елементи .Формообразуващия принцип- подчертаване на отделни обеми в комбинация с пластично обогатяване чрез вариации в разположението и формата на балконите, прозорците и слънцезащитните устройства, е проверен при всички сгради с цел осигуряване на архитектурно единство, като същевременно се постига характерния за жилищното строителство дребен мащаб .Фасадното решение е съобразено със заобикалящата градска среда, което допринася за вписването на сградите в околността .Използвани са три материала за решение на фасадите-мазилка, облицовка от HPL плоскости, стъкло-като са подчертани обемно като балконите по хоризонтала , така и еркерите за допълнително обогатяване и подчертаване на отделни части на сградите.

Очакван старт Февруари 2022 година.

Информация

Сравнение на продукти